Emma Barremyr

Overnight chocolate oats med jordgubbsfluff

God morgon 
 
Nu kanske ni undrar vad som hänt med min bloggdesign? Och ja.. det är jag som varit i farten ”bakom kulisserna”. Det är förändringar på gång här och bloggen kommer faktiskt att flyttas inom kort och får jag inte ordning på det igen får ni faktiskt stå ut med att den ser ut såhär nu. Okej?
 
Idag har jag börjat dagen med en solig morgonpromenad med en vän och nu har frukosten precis avnjutits i soffan – overnight chocolate oats med jordgubbsfluff. Vardagslyx var det här!
 
Mmmm… älskade frukoststund!
 
 
Ingredienser:
1 dl havregyrn
1 dl havrejölk
1 tsk chiafrön
1/2 mosad banan
2 tsk kakao
1 krm vaniljpulver
Pytteliten nypa salt
 
Blanda ihop alla ingredienser och låt svälla i kylen under natten. Servera sedan med jordgubbsfluff, rawmio <–(klick), kakaobibs och riven kokos (eller något annat gott du gillar)!
 
Jordgubbsfluff: elvispa en äggvita till ett fluff och tillsaätt sedan 1 dl mosad jordgubbar, 1 dl kvarg, 1 tsk agave/ honung och 1 krm vaniljpulver.
 
 
Nu ska jag sitta med lite PT-onlinejobb och invänta Pelle som kommer med tåget från Sunne och sen får vi se vad denna soliga torsdag bjuder på, kanske årets första dopp?
 
Ha en fin dag!
 
Kram / Emma
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Mmm gjorde detta till frukost idag. Fantastiskt gott, tack för receptet 😀 Dock med jordgubbar istället för jordgubbsfluff eftersom jag inte kan äta kvarg. Tack för receptet! 🙂 <3

    1. Emma

      Åh vad roligt att du gillade det 🙂 Bara jordgubbar till funkar ju också jättebra! Hoppas du får en härlig dag <3 KRAM och tack för feedback!

stats