Emma Barremyr

Hej jobbhelg!

God morgon ♥

Helgen är på ingång och för mig innebär det jobbhelg den här veckan. Jag börjar med ett 26-timmarspass fredag till lördag och sedan 22-timmarspass söndag till måndag. Idag har jag dock planerat in ett tidigt morgonpass (tur att jag slocknade tidigt igår = vaknade utvilad idag) för bröst och axlar innan jobbet och därför är jag uppe i ottan och äter frukost och packar väskan. Det är direkt till jobb som gäller efter lite morgonstyrka!

Till frukost idag äter jag kokoschiagröt <– (klick) med blåbärsfluff <– (klick) och jordnötssås!

Frukosten förbereddes redan igår kväll. Kokoschiagröten blandades ihop och fick svälla under natten och även jordnötssåsen (jordnötssmör + mjölk) blandades ihop i en burk och ställdes in i kylskåpet. Fluffet vispades snabbt ihop nu på morgonen – allt för att frukosten ska gå snabbt och smidigt när det är bråttom iväg! Planeringen, planering!

IMG_6032

IMG_6034

IMG_6037

 

Nu är jag laddad och taggad för träning trots mörkret utanför fönstret! Träning ger mig energi och istället för att gå som en zombie hela dagen på jobbet (och inte tränar) går jag hellre uppe en timme tidigare och laddar med energi från träningen! Dock är det viktigt att jag fått bra sömn och lagt mig i tid kvällen innan, men det jag lyckades bra med igår!

Hoppas ni får en fin fredag! I eftermiddag kommer ett recept på en underbar soppa här på bloggen – missa inte den!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Jag älskar min morgonträning! Nog för att det ibland kan vara motigt att gå upp ur sängen när klockan ringer, i synnerhet nu när det fortfarande är kolsvart ute, men så tänker jag på hur glad och pigg jag blir efteråt och strax därefter är jag på väg och igång.
    Önskar dig en fin fredag och helg!
    Kram

stats