Emma Barremyr

Foodprep!

Hej vänner ♥

Jag har tillbringat helgen hos mina svärföräldrar i Sunne där vi blivit ompysslade och fått massa god mat och fika som vanligt! Vi har haft sovmorgon, mys och även tittat på OS och sett både svenska dam- och herr laget ta OS-guld i stafett. De är ju helt fantastiskt, och Kallas insats igår var oslagbar! Någon mer än jag som höll att kissa på sig det sista varvet innan målgång? Vilken show hon bjöd på Kalla!

Under eftermiddagen idag ägnade jag 2,5 timmar åt att förbereda kommande veckas frukostbröd, mellanmål och några lunchlådor. Både jag och Pelle har fullproppade scheman och därför är det skönt att maten nu är färdig!

Inget avancerat, bara enkla och snabba recept!

Klicka dig vidare till recept:

Jag kommer börja veckan här i Karlstad med massa PT-jobb för att sedan i mitten på veckan åka upp till Torsby där tre 24-timmarspass  på jobbet väntar innan veckan är slut! Fullproppat schema var det ja och därför är det nu skönt att mellanmål och några lunchlådor är förberedda.

Söndagsplanerar ni er mat?

Nu ska vi njuta av helgens sista timmar med att göra en härlig vegetarisk sallad till söndagsmiddag, äta semlor och se en Beckfilm! Det blir ett bra avslut på veckan!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Dom veckorna jag vet kan vara rätt stressiga brukar vi planera…men oftast har vi rätt mycket tid och då brukar vi ta det efter som. Vi ser till att handla hem bra råvaror så att det alltid finns något bra att svänga ihop och något bra att ta till mellis. 😀
    När jag ska till skolan planerar jag alltid dagens mat kvällen innan!

  2. Sanna

    Lika inspirerande som alltid!
    Jag och min sambo har också planerat veckans mat ikväll, dock inte lika noggrant som er. Men vi har skrivit matlista och imorgon ska vi veckohandla i alla fall 🙂 Jag har planerat att göra dina proteinbars med choklad i ett par veckor nu men helt inte tagit mig tid, hoppas att det blir ändring på det i veckan! 🙂
    Tack för en alltid lika peppande blogg! 🙂

    1. Emma

      Tack! Vi brukar inte heller ha det så noggrant planerat och även om vi har en matsedel är det inte alltid vi följer den, men det är skönt att den finns där 🙂 Bra att ni också gör matlistor och storhandlar, det kommer ni långt på 🙂 Hoppas att proteinbarsen blir bra och smakar 🙂 Kram på dig och tack för att du läser och kommenterar!

stats