Emma Barremyr

Havtornskapslar från Q for Skin

Hej vänner ♥

Som jag skrivit en del tidigare har jag länge haft stora problem med min hy. Problem som framför allt har visat sig i torrhet och ganska svåra utslag/ eksem under en längre tid.

Nu är problemen dock borta, och jag är så otroligt glad att jag i höstas kom i kontakt med Q for Skin. Tack vare dem har jag ju nu fått ordning på både hud och hårbotten med hjälp av deras produkter.

Q for Skin jobbar med resultatinriktad hudvård och naturliga råvaror som har en hög halt av nyttiga fettsyror som balanserar kroppen på både insidan och utsidan! Jag älskar det helhetstänket! Huden måste matas både från in- och utsidan. Har du problem med torr hud/ hårbotten hjälper det inte att bara smörja med en hudkräm, du måste även se till att få i dig fettet via kosten. Brist på de här nyttiga fettsyrorna är ganska vanligt och därför kan det behövas ett tillskott utöver kosten. För mig som ändå äter så allsidigt har det gett stora resultat!

Jag har sedan några månader tillbaka ätit havtornskapslar varje dag, smort in huden med suppressing cream morgon och kväll, samt tvättat håret med quick relief shampoo och Q conditioner. Huden och håret mår nu sååå bra!

havtorn

I vanliga fall när jag kommer hem från utlandet behöver jag bara gå på planet innan jag blir torr och börjar flagna. Nu har jag varit hemma i snart fyra veckor och jag har fortfarande inte flagnat (alltså WOW – aldrig hänt innan?). Grundfärgen sitter fortfarande kvar och jag känner mig brun och fräsch. Havtornskapslarna har gjort underverk med min hud! För er som har problem med huden och försöker smörja in er med olika krämer som inte funkar rekommenderar jag verkligen Q for Skin.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Jag som verkligen alltid tänkt på att du har så fin hy!! =)
    Tror du att det är ENBART pga detta, märkte du att det blev bättre efter just DETTA menar jag?
    Det är väl ganska dyrt och lite få kapslar (?) och säger ju att man ska ge det minst ett halvår innan man kan se resultat..?!

    1. Emma

      Tack! Den har inte alltid varit bra dock, utan blev mycket bättre när jag började med ekologisk hudvård. Det p.g.a. att jag har kontaktallergier mot ämnen som finns i ”vanlig” hudvård. Det är viktigt att mata huden från insidan, och helt ärligt så kan jag säga att huden blev MYCKET bättre när jag började med dessa, dock dock jag inte full dos, utan sparade på kapslarna så att de räckte längre 🙂 Jag såg resultat efter typ tre månader!

  2. Ann-Christine Reimer

    SUCK!! Jag fyllde i formuläret på Piggabutiken och skrev ett långt meddelande. Klickade på sänd och sedan fick jag svar att något var fel. Gå tillbaka stod det – klickade där och allt var borta. GRRRRRRRRRRRR!

stats