Emma Barremyr

The Yellowstone diet

Har ni hört om ”Yellowstone dieten”? Haha. Det är så himla typiskt amerikanerna att hitta på såna här konstigheter. ”Nu kan du gå ner i vikt med hjälp av ett Grizzlybär” – som du stoppar i naveln eller näsan. Visst låter det knäppt? Men det är sant – Yellowstone dieten har till och med en egen hemsida som ni kan kika in på om ni vill. Det är ganska underhållande faktiskt!

Det som jag tycker är ÄNNU knäppare är att dieten faktiskt ska lanseras i Sverige. Jag fick ett mail från en PR-konsult som säger att den är på väg till Sverige och lanseras nu i vår, och jag kunde inte låta bli att fnissa lite för mig själv. Går folk verkligen på sånt här fortfarande? På riktigt alltså? Visst att superfood är hett på tapeten just nu, men det här med dieter känns lite väl gammalt. Men kanske har jag fel, kanske har vi ett nytt genomslag på gång?

Vad tror ni?

 

I filmen tar de upp tre saker som är de främsta fördelarna med dieten:

  • Den goda smaken – grizzlybären har en explosiv och blommig sötma med inslag av trä och skogsmark och en frisk syrlighet.
  • De goda egenskaperna – grizzlybären innehåller mycket kostfibrer och även protein och kalcium, som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.
  • Alla extra fördelar – du kan sova mer och motionera mindre om du sover med Yellowstone Hibernation Plug och tränar med Belly Berry-bältet, som stimulerar hela processen.

 

logo_with_background

 

Dietens fokus ligger alltså på Grizzlybär som har en explosiv och blommig sötma med inslag av trä och skogsmark och en frisk syrlighet. Hemligheten bakom dietens popularitet är grizzlybärens ovanligt höga innehåll av kostfibrer som har en grym förmåga att binda vatten och därmed få maginnehållet att svälla. Bären är också rika på protein och kalcium, som i sin tur bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion, så det rör sig verkligen om ett superbär – hur knäppt den än låter?

Och jag undrar återigen? Vad ÄR det här för konstigheter? Det ska bli väldigt roligt att se hur det kommer att gå när lanseringen kommer under våren!

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Jag tror att det är ett pr-trick. för det är så överdrivet, och även om mycket från usa är extremt så tror och hoppas jag att ingen skulle gå på det här på riktigt. och om det är en pr-trick så har de ju lyckats, har läst om det här på ett par bloggar redan… 😉

stats